Κρυολιπόλυση : Η Δύναμη του Κρύου.

Τέλος στην αφαίρεση του τοπικού λίπους με τη μορφή λιποαναρρόφησης βάζει η επαναστατική θεραπεία Κρυολιπόλυση.
Cold

 

 

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ

Είναι δεδομένο ότι το λίπος είναι συνήθως επίμονο, προτιμά να συσσωρεύεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και αντιστέκεται τόσο στη συστηματική και στοχευμένη άσκηση, όσο και στην υγιεινή διατροφή. Έχει όμως και αυτό το αδύναμο σημείο του. Δεν αντέχει στο υπερβολικό ψύχος.

Κρυολιπόλυση

 

Σύμφωνα με έρευνες τα κύτταρα του υποδόριου λίπους είναι πιο ευάλωτα στην επίδραση του κρύου σε σχέση με τους υπόλοιπους περιβάλλοντες ιστούς, με αποτέλεσμα να παγώνουν τα λιποκύτταρα και στη συνέχεια να μειώνονται χωρίς να καταστραφεί το υπερκείμενο δέρμα ή οι γύρω ιστοί.

Η εν λόγω θεραπεία κρυολιπόλυση στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους ανώδυνα, με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία, δίχως βελόνες και νυστέρια αλλά με εγγυημένα και θεαματικά αποτελέσματα.

Cocoon

Στο Laser for all ψύχουμε το λίπος στους -5 βαθμους κελσίου με την τεχνολογία Coccοon Cooltechnology, ένα επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικης λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θεαματική μείωση λίπους 3-5 πόντους ανά συνεδρία. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 40 περίπου μέρες.

Cool Tech

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και κερδίστε -20% έκπτωση στις ήδη υπάρχουσες και προσιτές τιμές.

Τόσο ο ιατρός μας όσο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες.